Trump'a kafa tutan Fauci, Julia Roberts'ın Instagram hesabını devraldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin tartışmalı politikalarına meydan okumasıyla bilinen Doktor Anthony Fauci, yeni tip koronavirüse (Covid-199 ilişkin farkındalığı artırmak amacıyla ünlü oyuncu Julia Roberts'ın Instagram yayınına konuk olarak katıldı. 

DÜNYA 21.05.2020, 17:40 21.05.2020, 17:45
Trump'a kafa tutan Fauci, Julia Roberts'ın Instagram hesabını devraldı!

Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) ve Ulusal Sağlık Enstitüleri (NIH) Başkanı Doktor Anthony Fauci, yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin farkındalığı artırmak üzere küresel bir kampanya başlattı. 

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin gerçekleri bildirmek ve bilimsel yaklaşımı teşvik etmeyi hedefleyen "#PassTheMic" (Mikrofonu uzatın) isimli kampanya dâhilinde Anthony Fauci, Julia Roberts'ın Instagram yayınına konuk olarak katıldı.  

"Temel problem sağlık alanındaki eşitsizlikler"

Anthony Fauci, ünlü oyuncu ile beraber gerçekleştirdiği kısa söyleşide, çözülmesi gereken temel problemin "sağlık alanında ülkeler arasında yaşanan olağanüstü eşitsizlikler" olduğunu ifade etti. 

Üç hafta boyunca sürecek olan kampanyada, ilk olarak  Anthony Fauci, Julia Roberts'ın Instagram hesabını devraldı. 

Penelope Cruz, Hugh Jackman, James McEvoy, Sarah Jessica Parker ve Millie Bobby Brown gibi kişiler sosyal medya hesaplarını uzmanlara devredecek. Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından iyileşen Tom Hanks ile eşi Rita Wilson da kampanyaya dâhil olacak.

Söz konusu kampanya, aşırı yoksulluk ve önlenebilir hastalıklarla savaşan "ONE World" isimli organizasyon tarafından hayata geçirildi. 

Yorumlar (0)