SpaceX öğrenci fotoğraflarını uzaya fırlatıyor! İşte yapmanız gerekenler...

Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX ile NASA, 27 Mayıs günü uzaya fırlatılacak "Crew Dragon" kapsülü ile fotoğraflarınızı uzaya fırlatacak. İşte fotoğrafınızı yollayabilmek için yapmanız gerekenler...

DÜNYA 16.05.2020, 13:05 28.05.2020, 19:05
SpaceX öğrenci fotoğraflarını uzaya fırlatıyor! İşte yapmanız gerekenler...

Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX'in astronot taşımak üzere geliştirdiği "Crew Dragon" mekiği, bir süredir test aşamasındaydı.

"Crew Dragon", gerekli testlerin yapılması sonrası 27 Mayıs günü Florida'da bulunan Kennedy Uzay Merkezi'nden Falcon 9 roketi ile fırlatılacak. Mekik, NASA astronotları Robert Behnken ve Douglas Hurley'i Uluslararası Uzay İstasyonu'na fırlatacak. 

SpaceX ile NASA, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle düzenlenmeyen mezuniyet törenlerine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin fotoğraflarını bu kapsülün içerisine koyarak uzaya gönderecek. 

Öğrenciyseniz fotoğraflarınızı SpaceX'e göndermek üzere 20 Mayıs Çarşamba'ya kadar zamanınız var.

İlk olarak aşağıda yer alan bağlantıdan SpaceX'in fotoğraf yükleme web sitesine girmeniz gerekiyor. 

Uzaya fotoğraf gönder

Hemen ardından ekranda bulunan ''ADD YOUR PHOTO'' butonuna basın.

Böylece karşınıza çıkacak olan kutucuklardan ilk sırada yer alana e-mail adresinizi, ikinci kutuya da okulunuzun ismini yazın ve ''TAKE OR BROWSE FOR A PHOTO'' bağlantısına tıklayın. 

Bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan bir fotoğrafınızı bularak boyutlarını düzenleyin ve "SAVE CHANGES'' butonuna basın.

En son karşınıza çıkacak olan iki kutucuğu da işaretleyerek koşulları onaylayın ve ''SUBMIT MY PHOTO'' butonuna basarak fotoğrafınızı yollayın.

Yorumlar (0)