Prenses Diana hakkında yeni iddia: Prens Charles'ı, koruması ile aldattı

Prenses Diana'nın eski koruması Allan Peters, Prenses Diana ve onun koruması ile ilişkisine yönelik açıklamalarıyla gündem oldu.

DÜNYA 29.11.2021, 09:16 01.12.2021, 09:09
Prenses Diana hakkında yeni iddia: Prens Charles'ı, koruması ile aldattı

1996’da İngiltere Veliaht Prensi Charles’tan boşanan Prenses Diana, 1997 yılında Paris’te meydana gelen bir trafik kazasında erkek arkadaşı Dodi el Fayed ile birlikte yaşamını yitirmişti.

O dönem çıkan haberlerde, Diana ve Prens Charles ilişkisinin Prens Charles’ın, Camilla Parker ile olan ilişkisi sebebiyle bittiği iddia edilmişti.

İlk aldatan Prenses Diana’ydı

Fakat prensesin eski koruması Allan Peters, Camilla ile Prens Charles ilişkisinin, Diana’nın koruması Barry Mannakee ile ilişkisini Charles’ın öğrenmesinin ardından başladığını iddia etti.

Eski koruma Allan Peters, “Barry yakınındayken Diana’nın farklı davranışlar sergilediğini görmüştüm. Kendisiyle konuştuğum zaman o da ilişkiyi kabul etmişti” sözlerini kullandı. Charles’ın da o dönemde bu ilişkiyi öğrendiğini öne süren Peters, “Eşini ilk aldatan Prenses Diana’ydı” sözlerini kullandı.

Yıllar sonra gündeme oturan bu iddianın arkasında, 2005 yılında Camilla’yla evlenen Prens Charles’ın olduğu yönünde iddialar da mevcut.

Yorumlar (0)