Nicki Minaj’ı yasa boğan ölüm!

Dünyaca ünlü sanatçı Nicki Minaj, hayatının şokunu yaşadı. Minaj, 64 yaşındaki babasını, bir trafik kazasında kaybetti. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken, aracın çarpıp kaçtığı söyleniyor.

DÜNYA 15.02.2021, 17:23 16.02.2021, 11:38
Nicki Minaj’ı yasa boğan ölüm!

Ünlü rapçi Nicki Minaj, aldığı haberle birlikte sarsıldı. Aslı adı Onika Tanya Maraj olan ülnü sanatçı, babasını kaybetti. Minaj’ın babası, New York’ta bir arabanın çarpması nedeniyle yaşamını yitirdi.

Robert Maraj’a araba çarpıp kaçtı!

“Starships”, “Tusa”, “Bang Bang”, “Only” ve “High School” gibi şarkılara imza atan dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj, babasının vefatıyla derin yasa boğuldu. Nassau Bölge Polisi'nden yapılan açıklamaya göre; Nicki Minaj’ın babası Robert Maraj, cuma günü saat 18.15 sularında Long Island'da bir yolun kenarında yürüyordu. Tam da bu esnada bir araç Maraj'a çarptı, üstelik araç durmadan yoluna devam edip kaçtı.

Minaj’ın babası Robert Maraj, kaldırıldığı hastanede cumartesi günü hayatını kaybetti.  polisler ise kazayı görenleri arıyor. Nassau Bölge Polisi ise, çarpıp kaçan araçtaki kişiyi bulmak için ülke çapında arama çalışması başlattı. Trinidad'da doğan, New York'ta büyüyen ve 2019 yılında Kenneth Petty ile evlenen 38 yaşındaki Nicki Minaj, konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Yorumlar (0)