Müşterinin yediği hamburgerden insan parmağı çıktı 

Bolivya’da bir kadın müşterinin yediği hamburgerden insan parmağı çıktı. Kadın, işletmeye şikayette bulunduğunu fakat mağduriyetiyle kimsenin ilgilenmediğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

DÜNYA 15.09.2021, 09:13
Müşterinin yediği hamburgerden insan parmağı çıktı 

Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra şehrinde bir kadın, bir işletmeden hamburger aldığını ve ısırdığı sırada içerisindeki insan parmağını fark ettiğini belirtti. Durumu işletmeye aktardığını ve şikayetçi olacağını söylediğini fakat kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini belirten Estefany Benitez isimli genç kadın, sosyal medya hesabından yaşadığı trajik olayı dünya ile paylaştı. 

Parmaklı hamburger, psikolojik travma getirdi 

Sosyal medya paylaşımının ardından ulusal basına açıklamalarda bulunan Benitez, başından geçen olay sebebiyle psikolojik travma yaşadığını ve parmaklı hamburger yediği için zehirlenmiş olabileceğini belirtti. 



İşletmenin 20 şubesi hakkında soruşturma başlatıldı 

Bolivya resmi haber ajansına yansıyan haberde, Kullanıcı ve Tüketici Haklarını Savunma Bakanı Yardımcısı Jorge Silva’nın, olayın meydana geldiği işletmenin 20 şubesi hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladığı yer aldı. Silva, kıyma makinasıyla çalışan ve günde 45 ila 80 kilo arasında et çeken işçinin 2 parmağını kaybetmesi üzerine insan artığı karışan kıymaların başka hangi şubelerde olduğu konusunun araştırıldığını ifade etti. 

Soruşturma açılan şirketten açıklama geldi 

Bolivya’da 20 şubesi bulunan ve oldukça popüler olan işletmeden ise yazılı bir açıklama yapıldı: “Bir çalışanımızın başına kazara gelen olay karşısında şirketimiz, iyileşme aşamasında olan işçisinin sağlığını her zaman ön planda tutarak tüm acil durum protokollerini uygulamaya koymuştur.” 

Yorumlar (0)