Kyra Sedgwick’ten şok Tom Cruise itirafı!

Altın Küre ödüllü ünlü aktris Kyra Sedgwick, 1990’lı yıllarda Tom Cruise ile beraber çektikleri ‘A Few Good Men’ filminin çekimleri sırasında, Cruse’in evinde toplantıya katıldıklarını söyledi. Ev ziyareti sırasında panik düğmesine bastığını itiraf eden Sedgwick, o an çok utandığını ama zaman geçtikçe anıyı kahkahalarla hatırladıklarını itiraf etti.

DÜNYA 18.04.2021, 11:02 19.04.2021, 10:50
Kyra Sedgwick’ten şok Tom Cruise itirafı!

Bir şov programına geçenlerde konuk olan ve 2007 yılında ‘The Closer’ dizisndeki rolüyle Altın Küre Ödülü kazanan Kyra Sedgwick, çok ilginç ve gülerek hatırladığı bir itirafa imza attı. Ünlü oyuncu Tom Cruise ile beraber rol aldığı 1992 yılı yapımı ‘A Few Good Men’ yani ‘Birkaç İyi Adam’ filminin çekim sürecinde, Cruise’un evine toplantıya davetli olduklarını söyledi. Toplantıyaş kendisinin yanı sıra Rob Reiner, Bruce Willis,Nicole Kidman ve Demi Moore gibi oyuncuların da katıldığını belirten Sedgwick, o akşam evde ilginç bir olay yaşandığını itiraf etti.



Merak edip o düğmeye bastığını itiraf etti

Toplantının kötü bitmediğini ama kendisi adına o an üzücü bir gece olduğunu belirten Kyra Sedgwick, o gece bizzat davet edilmediğini de sözlerine ekledi. Evde etrafa bakarken şömine üzerinde bir düğme gördüğünü söyleyen Kyra Sedgwick, o küçük düğmeyi merak ettiğini söyledi. Meraktan gidip o düğmeye bastığını söyleyen Sedgwick, o an neye uğradığını şaşırdığını belirtti. İlginç bir şey olacağını düşündüğü için düğmeye bastığını söyleyen Sedgwick, o an çok gerildiğini belirtti.



Eve bir anda polis arabaları gelince şaşırdığını söyledi

O an düğmeye bastığını Tom Cruise’a söylediğini belirten Kyra Sedgwick, Cruise’dan düğmenin bir panik butonu olduğunu öğrendiğini belirtti. Eve bir anda beşten fazla polis arabası gelince çok şaşırdığını belirten Kyra Sedgwick, o an çok utandığını ama zaman geçtikte o anı kahkahalarla hatırladıklarını da sözlerine ekledi. Ayrıca Kyra Sedgwick, o geceden sonra bir daha da davet almadığını söyledi.

Yorumlar (0)