İsrail askerlerinden vahşet! Şehidi parçaladılar

İsrail askerinden Filistinli şehidin naaşına insanlık dışı uygulama... İsrail askerleri bir Filistinliyi gerçek mermi ile şehit ettikten sonra cesedine buldozerle işkence ettiler.

DÜNYA 23.02.2020, 13:29 23.02.2020, 13:39
İsrail askerlerinden vahşet! Şehidi parçaladılar

İsrail ordusuna ait buldozer, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinlinin cesedini önce ezdi ardından yerlerde sürükledikten sonra kepçenin ucuna taktı.

İsrail askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında şehit ettikleri Filistinlinin naaşına yaptıkları insanlık dışı uygulama tepkiye yol açtı.

Görüntülere yansıdı

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, İsrail askerlerinin bu sabah Gazze sınırı yakınında şehit ettiği ve kimliği henüz bilinmeyen kişinin naaşını bir grup Filistinli almaya çalışıyor.

Bölgeye gelen İsrail ordusuna ait buldozer, şehidin naaşını almaya çalışan Filistinlilere engel oluyor. 

Buna rağmen Filistinliler şehidin naaşını alarak bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor.

Şehidin cenazesi alınıp uzaklaşılmasına rağmen bu kez de İsrail askerleri, şehidin naaşını alanlara ateş ediyor.

Naaşı almaya çalışanlara ateş açan İsrail askerlerinin bacağından vurduğu bir Filistinli ise yere düşüyor.

Ateş açılmasının ardından Filistinliler şehidin naaşını bir kez daha bırakmak zorunda kalıyor. 

Buldozerle naaşı almaya çalışıyorlar

Grubu takip eden İsrail buldozeri şehidin cesedini almaya çalışırken korkunç görüntüler ortaya çıkıyor. 

Buldozeri kullanan İsrail askeri, Filistinli şehidin naaşını önce kepçeye almak istiyor ancak cesedi parçalıyor, daha sonra da parçalanmış cesedi yerde sürükledikten sonra bölgeden uzaklaşıyor. 

Bir Filistinli şehit olmuştu

İsrail askerlerinin Gazze'nin Abasan beldesinin doğusundaki sınır telleri yakınında bulunan 2 Filistinliye ateş açması sonucu bir Filistinli şehit olmuş, bir Filistinli de yaralanmıştı. 

Askerler daha sonra, şehit olan ve yaralanan kişileri almak isteyen Filistinlilere de ateş açarak iki kişiyi ayağından vurmuştu.

Diğer taraftan İsrail ordusu, "patlayıcı madde yerleştirmek" için sınıra yaklaştığını iddia ettiği 2 kişiye ateş açıldığını duyurmuştu.

Yorumlar (0)