İnsan, renk ile evlenebilir mi? ABD’li kadın, pembe rengiyle evlendi 

Kaliforniya’da yaşayan Kitten Kay Sera, 40 senedir çeşitli kişilerle flört ettikten sonra aradığı aşkı “pembe renginde bulduğunu” belirterek pembe renk ile evlendi. Pembe tonlarındaki düğün töreni ile dünya evine giren Kitten Kay, “dünyanın en pembe insanı” olarak tanınıyor. 

DÜNYA 10.01.2022, 09:28
İnsan, renk ile evlenebilir mi? ABD’li kadın, pembe rengiyle evlendi 

Dünya üzerinde şimdiye kadar canlı ve cansız pek çok farklı varlıkla evlenen insan gördük. Dağ ile ağaç ile ve hatta robot ile evlenen kişilere karşı şimdi de yeni bir akım doğuracak kadar ilginç bir evlilik yaşandı. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Kitten Kay Sera, pembe rengiyle evlendi. 

“Dünyanın en pembe insanı” 

Tüm evini, eşyalarını, kıyafetlerini ve hatta köpeğini bile pembe ile donattığı/boyadığı için 2018 senesinde “dünyanın en pembe insanı” unvanını alan ve o günden bu yana unvanını bırakmayan Sera, flört ettiği bir erkekten aldığı fikri uygulayarak geçtiğimiz günlerde pembe rengiyle evlendi. 



40 senedir flört ediyor 

40 seneyi aşkın süredir hem erkeklerle hem de pembe rengiyle flört ettiğini belirten Kitten Kay, “Artık bu ilişkinin ismini koyma vakti geldi.” diyerek evlilik işine girişti. Düğün arabası olarak pembe bir Chevrolet kullanan kadın, kendi kendine pembe bir yüzük de taktı. Pembe süslü pembe pastasını kesen kadın, düğün günü için “Hayatımın en büyük günü.” ifadelerini kullandı. 

Doğum gününde pembe kıyafet giydi, olanlar oldu 

Kitten Kay Sera, 20’nci doğum günü partisinde pembe kıyafet giydiğini ve o anda kendisini harika hissettiğini şu şekilde ifade ediyor: “O anda, ‘Pembe rengi bir gün giymek beni bu kadar mutlu hissettirdiyse neden her gün giymeyeyim?’ diye düşündüm ve sonrasında hep pembe giydim.” 

Yorumlar (0)