Otomobillerde sinema deneyimi: BMW'nin 8K sinema ekranı görenleri büyüledi!

BMW, arka koltukta oturan yolcular için; 8K çözünürlüğü bulunan ve 31 inç büyüklüğündeki Theatre Screen ekran ile sinema deneyimi sunmayı hedefliyor. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 10.01.2022, 09:27
Otomobillerde sinema deneyimi: BMW'nin 8K sinema ekranı görenleri büyüledi!

Alman otomobil firması BMW, CES 2022 olarak isimlendirilen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda 8K ve 31 inçlik araç içi ekranını görücüye çıkardı.

Arka koltuktakiler için sinema deneyimi

"Theatre Screen" adlı ekran ile birlikte arka koltuktakiler için sinema deneyimi yaşatmak hedeflenirken araçtaki ekran, tavandan aşağıya doğru açılıyor.

Firma, problemsiz araç içi eğlence deneyimlerini imkan tanıyan teknoloji ve içeriği bir araya getirmek amacıyla Amazon Fire TV'yi' seçtiklerini ifade ediyor, fakat Amazon platformunda yer alan içerik, 4K oynatılacak.

30’u aşkın hoparlör

30’u aşkın Bowers & Wilkins hoparlörü, Theatre Screen konseptine eşlik edecek. Kullanıcıların 4D ses deneyimleri için arka koltuklara da hoparlör yerleştirileceği aktarıldı.

Theatre Screen'in ücreti veya ne zaman müşterilere sunulacağı şu an bilinmiyor; fakat BMW, yakın zamanda seri üretim aşamasına geçilecek olan bir araçta benzer bir teknolojinin kullanıma sunulacağını belirtiyor.

Yorumlar (0)