Esed güçleri, yaşlı adamı öldürüp üstüne bastılar!

Beşşar Esed rejimi askerleri, akli dengesi yerinde olmadığı anlaşılan yaşlı adamı sokak ortasında katlettikten sonra cesedinin üzerine basıp gülerek fotoğraf çektirdi.

DÜNYA 31.01.2020, 14:04 31.01.2020, 16:05

Beşşar Esed rejimi güçleri, iki gün önce ele geçirdiği İdlib kentinin en büyük ilçesi olan Maaratünnuman ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan yaşlı bir sivili vahşice katletti.

Beşşar Esed rejimi unsurları, akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan Ahmet Caffal isimli kimsesiz yaşlı adamı önce öldürdü, ardından cansız bedeninin üzerine basarak fotoğraf çektirdi.

Fotoğrafta, Ahmet Caffal isimli yaşlı adamın sokak ortasında öldürüldüğü ve Beşşar Esed rejimi güçlerinin de cesedin üzerine basarak ve ceset yanında gülerek poz verdiği görülüyor. 

Maaratünnuman ilçesinin ele geçirilmeden birkaç gün önce kaydedildiği anlaşılan görüntülerde ise konuşma güçlüğü çeken Ahmet Caffal dua ediyor.

Anadolu Ajansı'nın ele geçirdiği görüntülerde üstü başı perişan halde olan yaşlı adam, kameraya bir şeyler mırıldadıktan sonra enkazlar arasında aksayarak sessizce ilerliyor.

Görüntülerde Ahmet Caffal'ın bir ayağında terlik olduğu diğer ayağını ise bir bez parçasıyla sardığı görülüyor.

Maarratünnuman iki gün önce ele geçirilmişti

Beşşar Esed rejimi askerleri ve İran destekli terörist gruplar, Rusya'nın hava desteğiyle, Astana anlaşmaları ve Soçi mutabakatını hiçe sayarak İdlib'in en büyük ilçesi Maarratünnuman'ı iki gün önce karadan ilerleyerek ele geçirmişti.

Yorumlar (0)