Dört dilde hazırlandı, liderlere verildi!

İletişim Başkanlığı tarafından "İngilizce, Almanca ve Fransızca" olarak hazırlanan kitapta, "Stratejik İttifakın Güçlü Üyesi Türkiye" kitabı, Dörtlü Zirve'de liderlere taksim edildi.

DÜNYA 03.12.2019, 23:38 03.12.2019, 23:59
Dört dilde hazırlandı, liderlere verildi!

"NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi" için İngiltere'nin başkenti Londra'da giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye konulu Dörtlü Zirve'ye katıldı.

Erdoğan burada, İletişim Başkanlığınca 3 dilde hazırlanan "Stratejik İttifakın Güçlü Üyesi Türkiye" isimli kitabı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a takdim etti. 

Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak hazırlanan kitapta, NATO üyesi Türkiye'nin ittifaka sunduğu katkılar ve yaptığı görevler hakkında ayrıntılı bilgilere yer verildi.

Türkiye'nin ve diğer ülkelerin NATO'ya bakışının ele alındığı kitapta, terörizme karşı ortak mücadele ve Türkiye'nin savunmasına NATO'nun katkılarının devam ettirilmesinin beklendiğine değinildi.

"Stratejik İttifakın Güçlü Üyesi Türkiye" kitabının yanı sıra daha önce İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Türkiye’nin Terörle Mücadelesi" ve "Suriye'de Yeni Yaşam" adlı kitaplar da Liderler Zirvesi'nde ve ikili görüşmeler sırasında liderlere sunulacak.

Yorumlar (0)