Depremde salonun çatısı çöktü, sporcular böyle kaçtı!

Tayvan'da meydana gelen 6,9'luk deprem, ülkenin gündemine oturdu. Deprem sırasında bir spor salonunun çatısı çöktü, o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

DÜNYA 19.09.2022, 11:03 20.09.2022, 09:20 Hakan Öksüz
Depremde salonun çatısı çöktü, sporcular böyle kaçtı!

Tayvan'da meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki yer sarsıntısı, ülke genelinde paniğe yol açtı. Taitung şehri civarında yerel saatle 14.40 civarında meydana gelen deprem nedeniyle 4 kişinin yaralandığı bilgisi geldi. Deprem sırasında bir spor salonunun çatısının çöktüğü kaydedildi. Çatının çökme anı, güvenlik kamerası tarafından kayda alındı.

Depremi hissettiler, korkuyla kaçıştılar!

Görüntülerde, depremi hisseden sporcuların korkuyla kaçıştıkları görülüyor. Tayvan Halk Partisi (TPP) Taoyuan Belediye Başkan adayı Lai Xiang Ling, deprem nedeniyle çatısı çöken spor salonuna gelerek yetkililerden bilgi aldı. Salonun fotoğrafını çeken ve sosyal medyadan paylaşan Ling, "Buna benzer hadiselerin yaşanmaması için tedbir almalıyız." açıklamasında bulundu.

Deprem anı, yolda seyreden bir motosikletin güvenlik kamerasına da yansıdı. Dağlık bir alanda seyir halinde olan motosiklet sürücüsünün depremi hissederek durduğu görülüyor. Deprem nedeniyle yola serpilen toprak parçalarının görüntüsü, Tayvan sosyal medyasında en fazla paylaşılan videolardan biri oldu.

Hualien kentinde bina çöktü, 4 kişi kurtarıldı

Depremde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Hualien İlçe İtfaiye Dairesi, "Hualien kentine bağlı Yuli ilçesinde deprem nedeniyle bir bina çöktü. Binadan yaşlı bir adam ve eşi ile birlikte 39 yaşındaki bir kadın ve 5 yaşındaki kızı kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin bilinçleri açık ve tedavileri sürüyor." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar (0)