2,5 metrelik piton, girdiği evin banyosunu paramparça etti!

Avustralya'da ilkbaharın kasımla sonlanması ile birlikte daha fazla yılan görülebileceği anlamına geliyor.

DÜNYA 26.11.2020, 00:35
2,5 metrelik piton, girdiği evin banyosunu paramparça etti!

Avustralya'da ilkbaharın kasımla sonlanması ile birlikte daha fazla yılan görülebileceği anlamına geliyor.

Banyoyu birbirine kattı

Yılan yakalayıcısı, yaklaşık 3 metrelik halı pitonunun gece vakti bir ailenin evine girip banyonun 'altını üstüne getirerek' onları uyandırdığını belirtti.

Sosyal medya platformu Facebook'taki 'Gold Coast Snake Catcher - South East Reptile Relocations' hesabı, Avustralya'nın Queensland eyaletinde yer alan banliyö kenti Tallebudgera'daki bir ailenin, evlerindeki sürüngeni uzaklaştırmaları için ekiplerinden biriyle iletişime geçtiğini duyuran bir gönderi paylaştı. 

Yılan yakalayıcısının paylaştığı görsellerde, banyo zemininde parçalanmış süs eşyaları, dökülmüş kozmetik ürünleri, devrilmiş oda spreyi ve parfüm şişeleri net bir şekilde görülüyor.

Bir görselde de zehirsiz yılanın gövdesinin bir bölümü camın dışına sarkarken, klozetin üstünde sakince durduğu görülüyor.

Bir görselde de zehirsiz yılanın, gövdesinin yarısı camın dışına sarkarken klozetin üstünde sakince durduğu görülüyor.

Gönderide şu ifadelere yer verildi:

"Tallebudgera'da bir aile, bu gece içeri davetsiz girmekle kalmayıp kaçmaya yönelik başarısız girişimlerde bulunurken banyonun altını üstüne getiren bu halı pitonunun gürültüsüyle uyandı."

Aile mensuplarından biri de gönderiye şu yorumu bıraktı:

"Teşekkür ederiz Mitch! Hızır gibi yetiştin! Çok güzel bir yılan ama biraz korkutucu!"

Avustralya'da ilkbahar kasımla birlikte sona erdiği için kış uykusundan uyanıp yemek arayışına çıkan yılanlarla karşılaşma olasılığı yükseliyor.



 

Yorumlar (0)