Video İndir

Video indir hizmeti internet kullanımının yaygın olduğu şu dönemlerde yoğun şekilde talep görmektedir. Bunun için güvenilir siteler daha çok tercih edilmekte olup böylece indirilen video içerikler cihaza herhangi bir zarar vermemektedir.

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.06.2020, 23:35
Video İndir

Video indir hizmeti internet kullanımının yaygın olduğu şu dönemlerde yoğun şekilde talep görmektedir. Bunun için güvenilir siteler daha çok tercih edilmekte olup böylece indirilen video içerikler cihaza herhangi bir zarar vermemektedir. İndirilecek videonun sorunsuz şekilde tamamlanabilmesi için internet bağlantı hızının yüksek olması gerekir. Bunu sorgulayabilmek adına internette yer alan hız testinden yardım alınabilir.

Video denilince genellikle en çok kullanılan platform Youtube olarak bilinir. Son dönemde yapılan güncellemelerle birlikte video indirme özelliği gelmiş olup böylece beğenilen videolara kolayca sahip olunabilir. Bunun için premium üyelik açılması gerekir. Buna ek olarak programlar aracılığıyla da video indirmek mümkündür. Ancak indirilecek program dikkatli şekilde seçilmeli, içerisinde virüs ya da bilgisayara zarar verecek eklentiler yer almamalıdır.

İnternetten Video İndirme

İnternetten video indirmek için basit adımlar takip edilebilir. Buna göre indirilmek istenen videonun URL’si kopyalanır ve programda ya da uygulamada ilgili alana yapıştırılarak indir kısmına tıklanır. İndirme süresi internetin hızına ve videonun boyutuna göre belirlenecektir. İndirilen her video otomatik olarak bilgisayara ya da cep telefonuna kayıt olmaktadır.

İndirme işlemi sosyal medya videoları için de yapılabilir. Bunun için herkese açık videoları sadece birkaç tıklama ile indirmeye izin veren programlar kullanılabilir. İndirilen videolar kendi içerisinde düşük ve yüksek kalite olarak çeşitlere ayrılmaktadır.

İnternetten Video İndirmek İçin Öneriler

İnternetten video indirmek için birçok site destekli, en iyi web uygulaması gibi özelliklere sahip siteler ya da uygulamalar tercih edilmelidir. Seçim aşamasında indirmenin yapılacağı arama motoru da dikkate alınmalıdır. Buna göre firefox ve chrome için kullanılacak eklentiler ile uzantılar birbirinden farklı olacaktır. Örneğin chrome aracılığıyla video indirme yapılırken eklenti kullanılması çok fazla önerilmemektedir.

Yorumlar (4)
Yelo 3 yıl önce
Hiç gelmiyor
Elyesa Akyul 4 yıl önce
Cok iyi
Sezer 1 yıl önce
Super biyer