Kafatopu Oyununun Özellikleri

‘Kafatopu’ oyununu IOS ve Android tabanlı işletim sistemi ile çalışan cep telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynayabilirsiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 12.07.2020, 21:59
Kafatopu Oyununun Özellikleri

Ücretsiz Ve Türk Yapımı Bir Oyundur

‘Kafatopu’ oyununu IOS ve Android tabanlı işletim sistemi ile çalışan cep telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynayabilirsiniz. Kafatopu Oyunu İndir adreslerinden oyunu indirebilirsiniz.  

Kafatopu Oyununun Özellikleri Nedir?

Oyuna başlarken ‘avatar’ seçmeniz istenmektedir. Oyunda 18 adet özel güç bulunmaktadır. Özel güç ekranından istediğiniz gücü altın karşılında upgrade etmeniz mümkündür. Karşılıklı kaleler bulunan oyun ekranında ileri, geri, şut ve zıpla tuşları bulunmaktadır. Bu tuşları etkin bir şekilde kullanarak rakip kaleye ‘kafa ile’ gol attıkça puan kazanırsınız.

Oyun ekranında seyirciler yerleştirilmiştir, her gol attıkça seyircilerin seslerini duyacaksınız. Her galibiyetinizde gücünü artırmış ve yeni stadyumlarda maç keyfini yaşamış olacaksın. Yeni stadyumlarda maç yapabilmek için; hâlihazırda oynayacağınız maçları kazanmanız ve kendinize taraftar kazanmanız gerekmektedir. Örneğin; 800 taraftar ile Stadyum1’de oyun oynarken, 1500 taraftar ile Stadyum2’de, 3000 taraftar ile Stadyum3’te oyun oynama hakkı elde edersiniz. Oyun oynarken, oyuncunun gelişimini kendi de görebileceği şekilde tasarlanmıştır.

Oyunda 50 Level Bulunuyor

Maç yaparak ve süper güç yükselterek level atlayabilirsiniz. Level ilerledikçe, her level oyunda yeni karakterler açmanızı sağlar. Karakterler arasında güç farkı bulunmaktadır. Güç denilince, karakterin hızı, zıplaması, şut ve boyutundan bahsediyoruz. Oyunda kullanılan şapka vb. tüm aksesuarlar da her seviyede farklılık göstermektedir. Oyunda; karakterinize yeni ekipman ve aksesuarlar giydirdikçe, karakterin bazı özelliklerinin değiştiğine şahit olacaksınız.

Oyundaki her karakterin farklı bir enerjisi vardır. Enerji bittikçe içecek içerek enerjiyi yükseltebilirsiniz, veya farklı bir karaktere geçerek oyuna devam edebilirsiniz. Oyunu tek başına oynayabileceğiniz gibi takımınızı kurarak da oynayabilirsiniz. Kafatopu2’ye getirilen en büyük yenilik, takımınız ile birlikte yaptığınız tüm faaliyetlerden takımınız ödül kazanacaktır. Size verilen görevleri yaptıkça, aldığınız ödüller değişecektir.

Stadyum ekranına taraftarları tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kafatopu2’de toplam 10 farklı stadyum bulunmaktadır. Önceki versiyonunda sadece 1 stadyum bulunmakta idi. Kafatopu2 yeni tasarımı ile tamamen taktiksel bir oyuna dönüşmüş.

Kazı- Kazan

Oyunda bulunan ‘Market’ bölümünden 3 farklı kazı-kazan alabilirsiniz. Günlük kazı-kazan, özel kazı-kazan, süper kazı-kazan. Kazı-kazan’da 3 tane aynı şekil çıkarsa onu ödül olarak almış olacaksınız. Kazı- kazan’dan Buz Kale, 2 Kat DP, 15 dakika sınırsız bilet, karakter paketi vb. hediyeler kazanabilirsiniz. Kazandığınız hediyeleri oyunu daha güçlü ve farklı özellikler ile sürdürmenizi sağlayacaktır.

Yorumlar (0)