Instagram'da akış yenileme sorunu: Meta’dan açıklama

Instagram kullanıcıları, akışın yenilenmesinde yaşanan sorunlar nedeniyle, "Instagram neden çalışmıyor, çöktü mü?" gibi soruların cevaplarını arıyor. Şikayet bildirimlerinin artması üzerine, Instagram'ın çatı şirketi Meta tarafından bir açıklama yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 22.05.2023, 11:15 22.05.2023, 16:46
Instagram'da akış yenileme sorunu: Meta’dan açıklama

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, dünya genelinde yaşanan erişim sorunlarıyla karşı karşıya. ABD, Kanada, İngiltere ve diğer birçok ülkeden kullanıcılar, Instagram'ın akış sayfasının yenilenemediğini belirtti.

Meta’dan kullanıcılara “özür” mesajı

Gece saatlerinde binlerce kullanıcı, popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'da akış yenilenemedi hatasıyla karşılaştı. Kullanıcılar, "Instagram çöktü mü?" ve "Instagram neden açılmıyor?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Yapılan şikayet bildirimlerinin sonrasında WhatsApp, Facebook ve Instagram’ın çatı kuruluşu Meta'dan açıklama yapıldı. Şirketin sözcüsü, sosyal medya uygulamasında meydana gelen sorundan ötürü kullanıcılardan özür diledi.

Erişim sorununun hangi ülkeleri etkilediği ifade edilmezken sözcü, "En kısa süre içerisinde uygulamanın normale dönmesi adına çalışıyoruz" dedi.

Instagram “akış yenilenemedi” uyarısı neden çıkar?

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, kullanıcılarına "akış yenilenemedi" uyarısıyla bir hata mesajı gösteriyor. Bu mesaj, iki farklı sebepten kaynaklanan bir sorunu ifade ediyor. Birincisi, kullanıcının internet bağlantısının olmaması durumunda ortaya çıkan bir durumdur. İkincisi ise Instagram'ın kendi sisteminden kaynaklanan bir teknik sorun olduğunda kullanıcılara bu uyarı iletilmektedir.

Yorumlar (0)