11.11 indirimlerinde hangi fırsatlar var?

Son yıllarda gelenek haline gelen Kasım ayının 11’inde internet sitelerinin gerçekleştirdiği dev indirimlerle adeta bir alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Peki 11.11’e özel indirimler hangileri? İşte cevabı…

BİLİM-TEKNOLOJİ 11.11.2019, 13:00 11.11.2019, 14:07
11.11 indirimlerinde hangi fırsatlar var?

İnternetten yapılan alışverişlerin sürekli olarak artış göstermesiyle beraber artık satın alma alışkanlıklarında da ciddi değişiklikler görüyoruz. Bir ürünü satın almak istediğimizde çoğu zaman mağaza gitmek yerine güvenilir satış sitelerinden tedarik etmeyi tercih ediyoruz. Böylece hem fiziken oraya gidip gelmeye ayıracağımız maddi manevi çabayı da ortadan kaldırmış oluyoruz.

İşte böylesine değişen bir alışkanlığın ürünü olarak 11 Kasım indirimleri uzun bir zamandır dikkat çekiyor. Her sene 11 Kasım’da özellikle e-ticaret firmaları tarafından dev indirimler ve stok azaltma faaliyetleri sürdürülüyor.

Bu senede bu indirimler gerçekleştiriliyor. Bugün Türkiye’nin en büyük satış siteleri başta olmak üzere birçok site bu indirimlerde kullanıcılarına büyüklü küçüklü indirimler sunarak stoklarını bitiriyorlar.

N11 firması bu örneklerden en dikkat çekeni. Zira firma sitesinden bir otomobil sattı.

Bununla birlikte Trendyol firması da bu indirim gününü 9-10 ve 11’ine yayarak indirimlerini gerçekleştiriyor. Trendyol sitesinde de elektronik ve giyim başta olmak üzere pek çok kategoride dev indirimleri yakalamak mümkün.

Giyimde öne çıkan markalar ise LCW Waikiki, DeFacto, Koton ve Morhipo gibi yerler. Teknoloji deyince ise Teknosa gibi, diğer e-ticaret firmaları gibi çeşitli sitelerde gün boyunca bu indirimler devam edecek.

Yorumlar (0)