habernediyor.com

Tülin Şahin: Hamileliğimde bir tane dondurma bile yedirmedi!

MAGAZİN

Tülin Şahin, doğum yaptıktan sonra bebeğinin babası olan Pedro de Noronha'nın, zayıflaması için kendisine baskı yaptığını söyledi. Tülin Şahin, ayrıca hamileyken bir adet dondurma yediği için bile kavga çıktığını söyledi.

Tülin Şahin, 2019 yılının Kasım ayında doğum yaptı. Daha sonra Pedro de Noronha ile yollarını ayıran Tülin Şahin'in resmi anlamda evli olmadığı öğrenildi.

Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in çocuğunu kendisine göstermediğini iddia ederek dava açtı. 

Tülin Şahin, Pedro de Noronha ile Haziran ayında ayrılmaya karar verdiğini belirterek, hamileliği süresince ve daha sonra manevi anlamda oldukça ağır eleştirilere maruz kaldığını ve baskı altında yaşadığını ifade etti. 

Kızını doğurduktan sonra zayıflaması için Pedro de Noronha tarafından kendisine baskı uygulandığını aktaran Tülin Şahin, ayrıca hamileyken bir adet dondurma yediği için kavga çıktığını söyledi.

Tülin Şahin, "önceliğinin harika bir fiziğe sahip olmak değil, anne olmak" olduğunu ancak bunu Pedro de Noronha'nın bir türlü kabul edemediğini, doğumun ardından çocuğa bakmasına gerek olmadığını söylediğini ve evlerine bakıcılar getirdiğini anlattı.

Spor yapması ve zayıflaması için Pedro de Noronha'nın baskı yaptığına dikkat çeken Tülin Şahin, anne olduğunu ve çocuğuyla ilgilenmesinin en büyük vazifesi olduğunu ifade etti.

Tülin Şahin, Pedro de Noronha'nın baba olmanın sorumluluğunu almadığını, 5 aylık kızlarının bile kilolu olduğuna dair tartışmaların çıkmasına neden olduğunu belirtti.

Yorumlar (1)

Nsjs 4 Yıl Önce

Ay neyin kafasını yasiyor bu yabancılar. Kadın hamileliğini kabullenememiş zaten hep manken gezsin yanında istemiş.. kilo takıntılı obsesif

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.