habernediyor.com

Halil Sezai'ye bir tepki de Sıla'dan! "Yazıklar olsun"

MAGAZİN

Sıla, 66 yaşındaki komşusuna şiddet uygulayan Halil Sezai'ye tepki göstererek, "Yazıklar olsun" ifadesini kullandı. 

Halil Sezai'nin 66 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp ettiği ve küfürler savurduğu anlara ilişkin görüntüler ortalığı karıştırdı. 

Ünlü şarkıcıya sosyal medyada tepki yağmaya başladı. 

Sıla'dan tepki geldi

Halil Sezai'nin skandal görüntülerine tepki gösterenlerden biri de Sıla oldu.

Sıla, Halil Sezai için "Yazıklar olsun" ifadesini kullandı. 

Ne olmuştu?

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan dört villalık bir sitede iki villayı film çekimi yapmak üzere kiralayan Halil Sezai ile 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç arasında tartışma çıkmıştı.

Söz konusu tartışma esnasında şiddete uğradığını kaydeden Hüseyin Meriç, karakola giderek Halil Sezai'yi şikâyet etmişti. 

Polis ekipleri tarafından güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere bakılmıştı. Bunun üzerine Halil Sezai, "Hüseyin Meriç'i darp etmesi" nedeniyle Kadıköy'de bulunan evinden alınmıştı.

Gözaltına alınan ve emniyette ifade veren Halil Sezai, daha sonra serbest bırakılmıştı. Polis ekipleri tarafından üç kişinin daha ifadesi alınmıştı. 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde tartışmaya dâhil olduğu belirlenen iki kişinin yakalanması için harekete geçildiği kaydedilmişti. 

Hüseyin Meriç'in oğlu Mesih Meriç Behkam, babasının fenalık geçirdiğini ve kırılan burnunun sürekli kanadığını söylemişti. 

Babasının kalp hastası olduğunu kaydeden Mesih Meriç Behkam, Halil Sezai'nin daha önce de evlerine girdiğini ifade etmişti.

Mesih Meriç Behkam, babasının sadece çocukları ve torunlarıyla beraber yaşamak istediğini, burada film çekimi yapılmasına sıcak bakmamasının çok normal olduğunu kaydetmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.