habernediyor.com

Snowpiercer nereden izlenir, kaç sezon? 4. sezon yayın tarihi!

KÜLTÜR-SANAT

Snowpiercer dizisi ile ilgili bilgi edinmek isteyen izleyiciler, internet üzerinden Snowpiercer dizi konusu ve Snowpiercer dizi oyuncuları ile ilgili araştırma yapmaktadır. Peki Snowpiercer nereden izlenir, kaç sezon? Snowpiercer 4. sezon yayın tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Snowpiercer nedir? Hangi oyuncular oynamaktadır? Snowpiercer kaç sezon? Dizi tutkunu milyonlarca kişi, bu soruların yanıtlarını arıyor. Yeni ve kaliteli bir yapım bulmakta zorlanan izleyiciler, Snowpiercer dizisini takip edebilir. Snowpiercer, 1982 yılında yayımlanan Le Transperceneige isimli bir çizgi romandan sinema ve diziye uyarlanmıştır. 2013'te sinema seyircisiyle buluşan Snowpiercer filminin yönetmeni, Güney Koreli Bong Joon-Ho'dur.

Snowpiercer dizi konusu

Snowpiercer dizi konusu internette en çok aratılan konuların başında geliyor. Distopik bir dizi olan Snowpiercer, Dünya'nın buzlarla kaplı çöle dönüştüğü bir gelecekte yaşananları konu almaktadır. Dizideki olaylar, bütün dünyayı amansız bir kışa sokan felaketin 7 yıl sonrasında gerçekleşmektedir. Ölümle dolu bu dünyada hiç durmadan hareket eden bir tren, gezegen üzerindeki son canlılığı taşımaktadır.

Snowpiercer dizi oyuncuları

Snowpiercer dizi oyuncuları arasında ünlü isimler yer almaktadır. Dizinin başrolünde Jennifer Connely, Melanie Cavill karakterini canlandırmaktadır. Dizide Andre Layton, Daveed Digs, Rowan Blanchard, Mickey Sumner, Alison Wright, Iddo Goldberg ve Steven Ogg gibi oyuncular rol almaktadır. Game of Thrones dizisinin Ned Stark'ı Sean Bean ise Bay Wilford rolü ile seyircinin karşısına çıkmaktadır.

Snowpiercer 4. sezon yayın tarihi

Peki Snowpiercer nereden izlenir, kaç sezon? Snowpiercer, dizi ve film yayın platformu Netflix üzerinden izlenebilir. İlk bölümü 25 Mayıs 2020'de yayınlanan Snowpiercer, 3 sezon sürmüştür. Dizinin 3. sezonunun sezon finali, 28 Mart 2022'de yayınlanmıştır. Snowpiercer 4. sezon onayını almıştır. Dizinin, 4. sezon ile final yapacağı belirtilmiştir. Snowpiercer 4. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmemiştir.

Yorumlar (2)

Çılgın jooee 2 Yıl Önce

Îzleyin harika bir dizi

Muhammet AFŞAR 1 Yıl Önce

Güzel bir dizi, 4.sezon bekliyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.