Zincirleme kazada ortalık savaş alanına döndü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aşırı hız yaptığı öne sürülen bir otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarparak zincirleme trafik kazasına yol açtı. Kaza sonucunda yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.  

YAŞAM 10.09.2021, 11:47 11.09.2021, 17:08
Zincirleme kazada ortalık savaş alanına döndü

Zonguldak’ta Ereğli - Akçakoca yolu üzeri Gülüç Beldesi girişindeki kavşakta zincirleme bir kaza meydana geldi. 

Aşırı hız kazayı getirdi

İddiaya göre, Ereğli’den Gülüç istikametine devam etmekte olan bir otomobil, makas atarak ilerlediği esnada kırmızı ışıkta duran İ.Y. yönetimindeki hafif ticari kamyonete, ardından N.A yönetimindeki otomobile çarptı. N.A.’nın kullandığı otomobil de çarpışmanın etkisiyle U.B. yönetimindeki hafif ticari kamyonete çarptı. Aşırı hız yaptığı belirtilen ve çarpışmanın etkisi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. 

Kazayı fark eden çevredeki sürücüler, kazayı sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. İddiaya göre, kazaya karışan otomobilin sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Zincirleme trafik kazası sonucunda kazaya karışan sürücülerden N.A. yaralandı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazanın yaşandığı bölgede polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, trafik bir süreliğine kontrollü şekilde sağlandı. Kazaya karışan otomobiller çekiciyle yoldan kaldırıldı. 

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)