Zabıtaya kızıp kendini yaktı

Muğla’ya bağlı Marmaris ilçesinde belediyeye ait olan bölgeye kömür çuvallarını getirerek seyyar kömür satışı gerçekleştiren ve zabıta personellerinin uyarılarına sinirlenip, benzinle kendini ateşe veren şahıs, kaldırıldığı sağlık merkezinde yaşamını yitirdi.

YAŞAM 18.01.2022, 18:15 19.01.2022, 15:30
Zabıtaya kızıp kendini yaktı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Marmaris Belediyesi'nde görev yapan zabıta personelleri, Beldibi Mahallesi üzerinde Süleyman Ekici'nin (52) belediyeye ait olan arazide satmak üzere getirdiği kömür çuvallarını kaldırması talep edildi. Aradan bir hafta geçtikten sonra Ekici’nin yine aynı bölgede satış yaptığını gören zabıta personelleri, şahsın yanına gitti. Zabıta personellerini gören Ekici, yanında bulunan benzini üstüne dökerek çakmağı ateşledi. 

Kurtarılamadı

Bir anda alevler içinde kalan şahsın üzerine battaniye atıp, su dökerek söndüren çevredeki yurttaşlar, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içinde olay mahalline ulaşan sağlık personelleri Ekici'ye ilk müdahaleye bulunduktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ekinci, doktorların gerçekleştirdiği tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi.

Yorumlar (0)