Yüksekova'da randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, ilçede bulunan vatandaşların rahat bir şekilde aşılarını yapması için randevusuz aşı çadırı kuruldu ve vatandaşlar bu çadıra yoğun ilgi gösteriyor. 

YAŞAM 27.06.2021, 09:15 28.06.2021, 09:41
Yüksekova'da randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi

Yaş sınırının düşürülmesi ile birlikte sağlık merkezleri ve hastanelerde aşılama çalışmaları hızlandırıldı.

Randevusuz aşı çadırına yoğun ilgi

Sağlık Bakanlığı’nın 18 yaş üstü aşılama duyurusuyla birlikte Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü, Yüksekova Cengiz Topel Caddesinde kurulan aşı çadırında randevusuz Kovid-19 aşısı yapılmaya başlandı. İlçenin en yoğun caddesinde başlatılan randevusuz aşı çadırına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. 

Kovid-19 aşılarını yaptıran İrfan Dağüstü, “Çok şükür, aşımızı olduk. Çarşı merkezinde bugün kurulan aşı çadırı çok iyi oldu. Ben de esnafım fırsat oldu benim için. Hemen randevusuz gelip aşımı yaptım. İnşallah bu salgın biter sağlıklı günlerimize kavuşuruz” açıklamasını yaptı.

Zaman kaybına sebep olmadan randevusuz aşısını olduğunu söyleyen Mazlum Karabulut, “Aşı, inşallah herkese iyi gelecek. Görüldüğü kadar vatandaşlar da yoğun bir ilgi gösteriyor. İnşallah kısa bir süre içinde bu hastalık biter ve eski hayatımıza döneriz'' sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)