Yazıklar olsun! Uyarıda bulunan temizlik görevlisini bu hale getirdiler

Kastamonu'da bir mesire alanındaki temizlik görevlisi, uyardığı eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

YAŞAM 03.08.2020, 22:22
Yazıklar olsun! Uyarıda bulunan temizlik görevlisini bu hale getirdiler

Kastamonu Cide'de piknik alanında görev yapan bir temizlik görevlisinin çöp atılmaması ve ortak kullanımdaki alanların temiz tutulması yönündeki uyarısına karşılık alandaki şahıslar tarafından acımasızca saldırıyla uğradı.

Temizlik görevlisine sopalarla saldırdılar

Temizlik görevlisi piknik alanındaki tuvaletleri temiz kullanmayan ve uygunsuz davranışlar sergileyen bir grubu uyarınca şahısların sopalı saldırısına uğradı.

Çevrede bulunan bazı vatandaşların kurtardığı temizlik görevlisi saldırının ardından kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan yaralı için bandaj yapıldı.

Saldırganlar gözaltına alındı

Sosyal medya hesabı üzerinden olayı duyuran Cide Belediyesi, saldırganların emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

Belediyenin yaptığı açıklamada, "Yalnızca uyarıda bulunduğu için temizlik görevlimizi Ova-altı piknik alanında darp ettiler! Olayın takipçisi olduğunu kamuoyuna duyururuz. Nüfusumuzun 10 katına çıktığı şu günlerde büyük bir özveriyle işini yapan çalışma arkadaşlarımıza karşı yapılan bu saldırıyı kınıyor ve bir kez daha olmamasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)