En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Yavru köpeği ezip geçti! Sonrada onu mu bekleseydim dedi!

YAŞAM 21.08.2020, 19:35

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler isyan ettirdi…

45 J 1510 plakalı minibüs, Evka 3 Mahallesi'nde girdiği bir akaryakıt istasyonunda yürüyen yavru köpeği ezerek üstünden geçti.

Acı içerisinde çırpınan yavru köpek, can çekişerek hayatını kaybetti.

Cani arkasına bakmadan kaçtı

Yavrusunun can çekiştiğini gören anne köpek koşarak yanına geldi. Çevredekilerin yardım etmesine izin vermeyen anne köpek dakikalarca yavrusunu yalayarak acısını dindirmeye çalıştı.

Yavru köpeği ezen minibüs şoförü ise akaryakıt istasyonu çalışanlarının uyarılarına rağmen kaçarak uzaklaştı.

"Onun geçmesini mi bekleyecektim"

Akaryakıt istasyonu bitişiğindeki bir iş yeri çalışanı ve olayın görgü tanıklarından olan 24 yaşındaki Deniz Yıldırım, minibüs şoförünün olaya ilişkin 'Onun geçmesini mi bekleyecektim' dediğini iddia etti.

Sürücü gözaltına alındı

Yapılan ihbar üzerine olaya ilişkin çalışma başlatan Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyerek minibüsün gittiği yönü tespit etti.
Adının Özkan Ç. Olduğu öğrenilen araç sürücüsü, kısa sürede yakalanarak ekipler tarafından gözaltına alındı. İlk ifadesinde köpeği görmediğini söyleyen Özkan Ç.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Ayrıca iş yeri sahibinin köpeğin sahibi olduğu ve sürücü Özkan Ç. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)