Yarım saatte önüne gelen 3 kişiyi bıçakladı, sonra "hatırlamıyorum" dedi

Bursa’da yaşayan ve uyuşturucu ile alkolün etkisinde olduğu belirlenen bir kişi, yarım saat içerisinde 3 kişiyi bıçakladı.

YAŞAM 19.03.2021, 10:50 19.03.2021, 15:58
Yarım saatte önüne gelen 3 kişiyi bıçakladı, sonra "hatırlamıyorum" dedi

Bursa'da uyuşturucu ve alkolün etkisinde olan zanlı, yarım saatte 3 kişiyi bıçakladıktan sonra yakalandı.

Yarım saatte 3 kişiyi bıçakladı

Geçtiğimiz günün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, alkol ve uyuşturucu madde etkisindeki İdris D., bir caddede yürümekte olan ve doktor olup olmadığını sorması üzerine “hayır” cevabını aldığı Koray B.’yi bıçakladı. Koray B.’yi bıçakladıktan sonra telefonunu alıp kaçmaya çalışan zanlı, metro istasyonuna geldi. Burada krize girdiği belirtilen zanlı, asansörün kapısını tekmelemeye başladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen güvenlik görevlisi Abdullah Y., olaya müdahale etmek istedi. Ancak bu müdahaleye sinirlenen zanlı, üzerindeki bıçağıyla bu sefer güvenlik görevlisi Abdullah Y.’yi göğsünden yaralayarak kaçmaya çalıştı. Bir süre kaçmayı başaran zanlı İdris D., yoldan geçen bir taksiye binmek istedi ancak durdurduğu taksinin arka koltuğunda oturan Ümit P.’nin “taksi dolu” cevabı üzerine zanlı İdris D., üzerindeki bıçağı 3. defa çıkarıp takside bulunan Ümit P.’yi göğsünden yaraladı. 

Benzin istasyonunda yakalandı

Yakıt istasyonunda bekleyen ve olayı fark eden bir sürücü, Ümit P.’yi yaraladıktan sonra kaçmaya çalışan zanlı İdris D.’ye aracının kapısıyla çarparak onu yere düşürdü. Bunun üzerine yere düşen İdris D., çevredekilerin ve olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyete götürülen zanlı, gazetecilerin soruları üzerine “Evet, hepsini bıçakladım, seni ilgilendirmez, ben avukatımı istiyorum” yanıtını verdi. 

Gözaltına alındıktan sonra ifadesinde, sarhoş ve uyuşturucu maddenin etkisinde olduğunu söyleyen zanlı, bıçaklama olayının hiçbirini hatırlamadığını aktardı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İdris D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)