Traktörü tren görünümlü gelin arabası yaptılar

Bartın'ın Kurucaşile ilçesi Meydan köyünde dünya evine giren Bahri ve Selda Özalp çifti, muhtar Sefer Demir'in yaptırdığı kara tren lokomotifi görünümlü traktörü gelin arabası olarak kullandı.

YAŞAM 16.11.2020, 00:29 17.11.2020, 12:27
Traktörü tren görünümlü gelin arabası yaptılar

Bartın'da kara tren lokomotifi görünümünde traktör ile düğün alanına gelen çift oldukça dikkat çekti.

Kurucaşile ilçesi Meydan köyünde dünya evine giren Bahri ve Selda Özalp çifti, muhtar Sefer Demir'in yaptırdığı kara tren lokomotifi görünümlü traktörü gelin arabası olarak kullandı.

Muhtardan dev hizmet

Süslenen traktörle gelin ve damadı alan muhtar, genç çifti düğün alanına getirdi.

Gelin ve damat, burada Kurucaşile Belediyesi'nde görevli nikah memuru tarafından kıyılan nikahla hayatlarını bir araya getirdi.

Damat Bahri Özalp, kara tren lokomotifi görünümlü traktörün gelin arabası olmasının kendileri için güzel bir hatıra olarak kalacağını belirtti.

Treni görenler şaşkınlık yaşadı

Değişik bir organizasyon hayal ettiklerini belirten Özalp, "Tamamen muhtarımızın fikriydi, onun sayesinde böyle bir şey gerçekleşti. Bizim için güzel hatıra olacak." dedi.

Fikri ilk duyduklarında herkesin güleceği düşüncesiyle böyle bir şeyi kabul etmediği dile getiren gelin Selda Özalp de güzel bir hatıra kalacağı için mutlu olduğunu ifade etti.

"Arkasına vagon takacağım"

Tren fikrini uzun zamandır hobi olarak düşündüğünü söyleyen muhtar Demir ise, "Allah nasip etti ve aldık. İlk olarak da Bahri kardeşimizin düğününe kısmet oldu. Büyük bir sürpriz oldu onun için. Traktörün arkasına birkaç vagon takıp hobi olarak vatandaşlarımızı deniz kenarına, piknik alanlarına taşıyacağım." diye konuştu.

Aracı görenlerin büyük bir şaşkınlık yaşadığını, fotoğraf çektirdiğini belirten Demir, bu durumdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. 





 

Yorumlar (0)