Top oynayanlara sinirlenip pompalı tüfekle ateş açtı!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde çocukların top oynamalarına kızan bir şahıs, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Güvenlik güçleri, çocukları kovalayan şahsı gözaltına aldı. 

YAŞAM 10.12.2020, 11:50
Top oynayanlara sinirlenip pompalı tüfekle ateş açtı!

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 9 Aralık Çarşamba günü saat 16.30 sularında gerçekleşti.

Selahaddin Eyyubi Mahallesi'ndeki 1343. Sokak'ta ikamet eden Mithat Bayramoğlu isimli bir vatandaş, top oynayan çocukların gürültüsü nedeniyle huzursuz oldu. 

Bunun üzerine Mithat Bayramoğlu evinden dışarıya fırladı. Söz konusu adam, çocuklarla sözlü tartışmaya girdi. Top oynayan çocukların saldırması üzerine Mithat Bayramoğlu iyice öfkelendi. 

Silahını almak için evine yönelen Mithat Bayramoğlu, mahallede bulunan çocuklar tarafından kovalandı. Mithat Bayramoğlu, evinde bulunan pompalı tüfeğini aldı. Pompalı tüfeğini top oynayan çocukların üzerine doğrultan Mithat Bayramoğlu'nun, çocukları bir süre kovalamasının ardından bir el ateş ettiği görüldü. 

Bunun üzerine sokakta bulunan diğer kişiler, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği Selahaddin Eyyubi Mahallesi'ne hızlı bir şekilde geldi.

Gözaltına alındı 

Mithat Bayramoğlu, polis ekipleri tarafından bina içerisinde yakalandı. Gözaltına alınan ve pompalı tüfeğine el konulan Mithat Bayramoğlu, daha sonra ifade vermesi için emniyete götürüldü.

"Bana saldırdıkları için yaptım"

Çocukların top oynarken çok gürültü yaptıklarını belirten Mithat Bayramoğlu, çocuklar tarafından saldırıya uğradığını, bu nedenle evinden pompalı tüfeğini alarak çocukları kovaladığını söyledi. 

Görüntüler ortaya çıktı

Mithat Bayramoğlu'nun pompalı tüfekle ateş ettiği anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, Mithat Bayramoğlu'nun sokakta top oynayan çocuklarla tartışmaya girdiği ve çocukların üstüne pompalı tüfeği doğrulttuğu fark edildi. Daha sonra bir el ateş eden Mithat Bayramoğlu'nun polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı görüldü.

Yorumlar (0)