TEM, öfkeli taksicinin “önüme kırdın” kavgasıyla karıştı 

Sarıyer TEM Otoyolu’nda bir taksi sürücüsü, beyzbol sopasıyla terör estirdi. Aracını durdurup bagajdaki sopayı alan ve tartıştığı otomobil sürücüsüne saldıran taksicinin kendinden geçmiş halleri izleyenleri korkuttu. 

YAŞAM 09.01.2022, 15:35
TEM, öfkeli taksicinin “önüme kırdın” kavgasıyla karıştı 

Bugün 01.45 sularında Sarıyer TEM Otoyolu 4. Levent sapağında meydana gelen olayda 34 SİM 56 plakalı bir otomobil iddiaya göre Kuzey Marmara Otoyolu’ndan TEM Otoyolu’na geçti. Bu esnada arkada kalan 34 TAZ 28 plakalı ticari taksi şoförü de hızlanarak otomobilin önüne kırdı. Otomobil sürücüsü, bir anda önüne çıkan taksiye selektör yaptı.  



Selektöre sinirlendi, gözü döndü 

Kendisine selektör yapılmasına sinirlenen taksi şoförü, aracını durdurup bagajdan beyzbol sopasını aldı. Sopayla otomobil sürücüsüne ilerleyen taksi şoförü, otomobil sürücüsüne dehşeti yaşattı. Otomobilde bulunan 1 kadın ve 3 erkeğe hakaret ve küfürler eden şoför, geri geri kaçmaya çalışan otomobile ve içinde kime denk gelirse defalarca sopayla vurdu. Otomobilin camı kırıldı, Hüseyin Y. isimli erkek ise kolundan yaralandı. O anlar, otomobilde bulunanlar tarafından kayıt altına alındı. 



İkiliyi diğer sürücüler ayırdı 

Yüzünü korumak isterken eline ve koluna beyzbol sopası darbeleri alan Hüseyin Y. ve ticari taksi şoförünü diğer sürücüler ayırdı. Darp raporu aldığını belirten Hüseyin Y., karakola giderek suç duyurusunda bulundu. Olay yerinden aracıyla hızla uzaklaşan taksi şoförünü arama çalışmaları devam ediyor. 

Yorumlar (0)