Taksim’de husumetliler birbirine girdi! Dehşet anları kamerada

Taksim’de alacak verecek meselesi sebebiyle 2 kişi, Ali İshak E.’nin aracına sandalyeyle saldırarak arka camını patlattı. Araçtan inen Ali İshak E., tartışma yaşadığı şahısları ateş ederek yaraladı, ardından da bölgeden kaçtı. 

YAŞAM 10.09.2022, 15:21 11.09.2022, 12:40
Taksim’de husumetliler birbirine girdi! Dehşet anları kamerada

Edinilen bilgilere göre olay, Taksim Talimhane mevkiinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi olan Ali İshak E., Recep K. ve Murat K., bir araya gelerek sorunu çözmeye başladı. Üçlü arasındaki konuşmalarda kısa süre sonra ses tonu yükseldi. Ali İshak E.’ye yönelik tepkinin artması üzerine şahıs aracına binerek bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. 

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Otomobiliyle bölgeden ayrılmaya çalışan Ali İshak E., trafiğe takılınca durmak zorunda kaldı. O sırada arkadan koşarak yetişen Recep K. ve Murat K., araca saldırmaya başladı. Güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıyan görüntülerde bir şansın eline aldığı sandalye ile aracın arka camını patlattığı görüldü. Kendisine yapılan saldırı üzerine araçtan inen Ali İshak E., yanında taşıdığı silahla husumetli olduğu 2 saldırgana kurşun sıkmaya başladı. 

Kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı

Bölgede silah seslerinin duyulması ile birlikte büyük panik yaşandı. Bazı vatandaşların kendini korumaya çalıştığı görülürken, bazılar ile ara sokaklara kaçıştı. Recep K. ve Murat K.’yı silahla yaralayan Ali İshak E., ardından yeniden aracına binerek bölgeden kaçtı. İhbar üzerine aracı yol üzerinde durduran Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

Murat K.’nın hayati tehlikesi sürüyor

Olaydan omzundan yaralanan Recep K., arkadaşları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Recep K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karnından yaralanan Murat K. ise arkadaşları tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Murat K.’nın hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı. Polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanan Ali İshak E., sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından polis merkezine götürüldü. İfadesi alınan ve burada işlemleri tamamlanan zanlı, ardından mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar (0)