Söke’de çıkan yangın kontrol altına alındı

Aydın'ın ilçesi olan Söke’de zeytinlik bir bölgede meydana gelen yangın ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yangın sırasında 3 dönümlük arazinin zarar gördüğü ifade edildi.

YAŞAM 14.08.2022, 15:11 15.08.2022, 09:43
Söke’de çıkan yangın kontrol altına alındı

Olay, Aydın’ın ilçesi Söke’ye bağlı Konak Mahallesi Devlet Hastanesinin karşısında yer alan Dededağ konumunda yaşandı. Yangınların bir anda sardığı bölgede, 3 dönüm arsanın zarar gördüğü belirtildi.

Çevredekiler haber verdi, ekipler müdahale etti

Alınan bilgilendirmelere göre, zeytinlik bölgede henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanı fark eden çevre halkı olayı hızlı bir şekilde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar sonrasında yangın alanına Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri gönderildi.

Geçtiğimiz hafta da yangın çıkmıştı

Yangına, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından da destek verilirken, arazözler de müdahalede bulundu. Kısa bir zaman içerisinde kontrol altına alınan sürede yangının ardından gerçekleştirilen ilk incelemelerde 3 dönümlük arazinin zarara uğradığı belirlendi. Yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırma gerçekleştirilirken, aynı alanda geçtiğimiz hafta cuma günü de alevler etrafı sarmış ve korku dolu anlar meydana gelmişti.

Yorumlar (0)