Sivas'ta çıplak halde oyun parkında gezen adam isyan ettirdi

Sivas'ta bir çocuk parkında psikolojik rahatsızlıkları olduğu öne sürülen bir kişi çıplak halde gezerken görüntülendi. O anlara ise mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

YAŞAM 12.09.2020, 01:42 Hanife
Sivas'ta çıplak halde oyun parkında gezen adam isyan ettirdi

Sivas'ta, bir garip olay…

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet eden ve isminin Ahmet olduğu öğrenilen psikolojik rahatsızlıkları ve madde bağımlısı olan kişi, gündüz vakti mahallede bulunan çocuk parkında soyunup çırılçıplak gezmeye başladı.

Çocuk parkında çıplak halde gezdiği anlar çevredekiler tarafından cep telefonuna kaydedilen Ahmet’in bir süre önce Samsun'daki bir hastanede psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

"Buralarda çıplak geziyor"

Mahalle sakinlerinde Osman Bozkuş, "Buralarda çıplak geziyor. Biz de korkuyoruz.  Tiner bağımlısı olduğunu biliyoruz.” dedi

"Akli dengesi yerinde değil"

Mahallede esnaflık yapan Ahmet Bozkuş da, Ahmet’in birkaç yıldır Sivas’ta olmadığını ve Samsun’da tedavi gördüğünü zannettiklerini söyledi. Ahmetin yıllardır tiner çektiğini belirten Bozkuş, “Akli dengesi yerinde değil, tuhaf hareketleri var. İlk defa çıplak gezdiğini gördüm. Biz yetkililerden yardım istiyoruz. Kontrol altında tutulmasını bekliyoruz"dedi

Yorumlar (0)