Rüyasında gördü, gerçekte yaşadı

Bursa'daki araba pazarından 2'inci el otomobil satın alan Talip Çetin, büyük bir şok yaşadı. Güneş yanıkları sebebiyle komple boyalı olarak satın aldığı otomobilin ağır hasarlı olduğunu, gördüğü rüyaların akabinde yaptırdığı ekspertiz raporu sayesinde öğrenen Çetin, "Aracı satın aldığım kişiyi rüyamda gördüm. Benimle dalga geçiyordu. Ne yazık ki rüyam gerçek oldu." dedi.

YAŞAM 11.04.2022, 23:49 12.04.2022, 15:58
Rüyasında gördü, gerçekte yaşadı

Bursa'da ikamet eden Çetin, kısa bir süre evvel araba almaya karar verdi. Bu durum üzerine araba pazarına giden Çetin, 12 yaşında bir araç beğendi ve sahibinden araç hakkında bilgi talep etti. Çetin'in iddialarına göre araç sahibi B.U., iki sene evvel aldığı bir ekspertiz raporunu gösterdi ve otomobilin bir parça değişeni ve güneş yanıkları olduğu için komple boyattığını ifade etti. Bu durum üzerine Çetin, otomobil satıcısıyla 102 bin 500 TL'ye el sıkıştı. Satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından rüyasında arabanın tavanının ekleme olduğunu ve B.U.'nun dalga geçtiğini gören Çetin, soluğu ekspertizde aldı. Aracın 6 parçasının değiştiği ve tavanın bir diğer araçtan eklendiğini öğrenen Çetin, şoke oldu.

"Bana raporu gösterdi"

Talip Çetin, şöyle konuştu:

"Aracı iki hafta evvel satın aldım. Bana ekspertiz raporlarını gösterdi ve yalnızca sağ arka kapının değiştiğini belirtti. Ardından test sürüşüne çıktık. Her şey yolunda gitti ve 102 bin 500 TL'ye anlaştık."

Rüyası gerçek oldu

Gördüğü rüyada kendisiyle dalga geçildiğini öne süren Çetin, "2010 model bir otomobilin herhangi bir kapısı açık olduğunda ikaz lambaları yanar fakat benim arabamda bu ikaz lambaları çalışmıyor. Birer gün arayla rüya gördüm. 'Nasıl? Eklediğimiz parçalar güzel mi?' gibi cümleler kuruyordu. Ben de ekspertize gittim. Arabanın değişmeyen yegane parçası sahibiymiş." şeklinde konuştu.  

İkinci bir şok daha yaşadı

Telefonla B.U.'ya ulaşan Çetin, aldığı yanıt karşısında ikinci bir şok daha yaşadı. Araçla kaza yapmadığını kaydeden B.U.'nun, "Arabayı alalı 10 gün oldu. Belki de o aracı o hale sen getirdin." dediği iddia edildi. 

Çetin, husus ile ilgili yasal takibi ivedilikle başlatacağını sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)