Psikolojik sorunları olan adam, 'hayali çocukları' için intihar girişiminde bulundu!

Aydın’da psikolojik problemleri olan bir kişi, 7 katlı apartmanın çatısına çıkarak hayalindeki çocuklarının yanına gelmesini talep etti. Genç adam için seferber olan güvenlik ekipleri, 4 saat süren ikna çalışmaları sonucu şahsı çatıdan indirebildi.

YAŞAM 03.01.2021, 23:48 04.01.2021, 17:15
Psikolojik sorunları olan adam, 'hayali çocukları' için intihar girişiminde bulundu!

Söz konusu olay, Aydın'a bağlı Efeler ilçesi Hasan Efendi Mahallesi'nde bulunan bir binada yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, bekar ve psikolojik problemleri olduğu bildirilen 35 yaşındaki H.Ş. adlı adam, saat 16.30 sularında ailesi ile tartışarak Mesudiye Mahallesi’nde bulunan evinden ayrıldı. Genç adam, evlerinin yakınında bulunan 7 katlı bir binanın kapısının açık olmasından faydalanarak apartmana girdi. Apartmanın çatısına çıkan kişi, hayalindeki çocukların yanına gelmemesi durumunda kendisini aşağıya atacağını söyledi. Genç adamı fark eden bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler genç adamın atlama olasılığına karşı tedbir alırken, sağlık çalışanları da hazır vaziyette bekletildi. Güvenlik güçleri genç adamın yanına çıkarak, kendisini intihardan vazgeçirmek için çabaladı.

4 saat sürdü

Kısa aralıklarla çatının kenarına gelerek aşağıya doğru sarkan ve ayakta duran genç adam, yürekleri ağızlara getirdi. Bir ara kendini aşağıya bırakmak için saat bile veren kişi, güvenlik ekiplerinin 4 saat süren yoğun gayretleri neticesinde ikna edildi. H.Ş. adlı şahıs, ifadesi alınmak için emniyete götürüldü. Gencin aşağıya inmesi ile birlikte herkes rahat bir nefes aldı.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0)