Polis fahişleri basıyor

Fahiş fiyatla ürün sattığı ihbar edilen esnaf, müşteri gibi davranan polisler tarafından suçüstü yakalandı.

YAŞAM 05.04.2020, 13:05
Polis fahişleri basıyor

Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere bakanlıklardan sıkça yapılan "fahiş ürün" uyarısını dinlemeyenler, alıcı gibi davranan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanıyor.

Son olarak Kırşehir'de maske, dezenfektan ve tıbbi giysileri fahiş fiyatla sattığı ihbar edilen bir fırsatçı esnaf, polisin operasyonuyla suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgını sebebiyle şehir merkezinde yüksek fiyatlarla dezenfektan ürünleri, maske ve tıbbi kıyafet satıldığı şikâyeti üzerine operasyon başlattı.

Kırşehir Defterdarlığı, Kırşehir Ticaret Müdürlüğü ve zabıta görevlilerinin de katıldığı operasyonda sivil polis ekipleri, medikal ürünler satılan iş yerinde müşteri gibi davranıp maske ve dezenfektan satın almak istedi.

İş yeri sahibi G.D'nin yüksek fiyat talep ettiği ürünleri alan polis ekiplerinin dışarı çıkmasının ardından diğer ekipler baskın yaparak G.D.yi gözaltına aldı ve yasal işlem başlattı.

İş yerindeki evrakı kontrol eden ekipler, ürünlerin alış ile satış fiyatları arasında uçurum olduğunu tespit etti.

Fırsatçılık yapan fahişçi G.D'nin, yeni tip koronavirüs salgını ilk ortaya çıktığı zaman piyasadan maske, tıbbi giysi ve dezenfektan ürünlerini topladığı, talep artışının ardından fahiş fiyatlarla satışa sunduğu belirlendi.

Yorumlar (0)