Oktay ile Kirişci rafting yaptı

Fuat Oktay ile Vahit Kirişci, Yozgat'a bağlı Çekerek ilçesinde rafting yaptı.

YAŞAM 16.07.2022, 23:25 18.07.2022, 09:18
Oktay ile Kirişci rafting yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Çekerek Doğa ve Spor Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Saklı Bahçe Çekerek Rafting Alanı açılış merasimine iştirak etti, genç sporcuların raftingini takip etti.

"Bakanımızla birlikte deneme yapacağız"

Oktay, burada gerçekleştirdiği konuşmada, parkurun yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Parkurun harika olduğunun altını çizen Oktay, şöyle konuştu:

"An itibarıyla 'Dünyada 2'inci Mükemmeliyet Merkezi Sertifikası'nın verildiği bir yer. Biz de Sayın Kirişci ile yalnızca deneme yapacağız. Ben bütün sporcularımıza buradan hayırlı olsun diyorum, başarılar temenni ediyorum. Yeniden hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkürler."

Türkiye Rafting Federasyonu'ndan Başkan Fikret Yardımcı da parkura ilişkin bilgi aktardı.

Konuşmaların akabinde Kirişci ve Oktay, parkurda rafting yaptı.

Dünya Rafting Federasyonu'ndan Başkan Danilo Barmaz, Oktay'a söz konusu parkur için 'Dünyada 2'inci Mükemmeliyet Merkezi Sertifikası'nı takdim etti.

Erdoğan'ın selamını iletti

Festival çerçevesinde düzenlenen konseri de seyreden Oktay, gerçekleştirdiği konuşmada, yurttaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını gönderdi.

Birbirinden harika şarkıcıların konserde yer alacağını kaydeden Oktay, şarkıcıların da yurttaşların eğlencesine ortak olmak istediğini dile getirdi.

Yatırımları dayanışma, beraberlik ve birlik içinde hizmete sunduklarını belirten Oktay, inşa edilen tesisleri Çekerek sakinlerine emanet ettiklerini sözlerine ilave etti.

Yorumlar (0)