MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit

MSB tarafından yapılan açıklamada, 10 Ağustos 2022 günü Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrasında, Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek’in şehit olduğu duyuruldu.

YAŞAM 10.08.2022, 17:40 11.08.2022, 13:03
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit

Sınırlarda yaşanan terör faaliyetlerine yönelik mücadele noktasında operasyonlara ara vermeden devam ediliyor. Terör örgütlerine fırsat tanımayan kahraman Mehmetçiklerimiz nokta operasyonlar düzenliyor.

Acı haber yürekleri dağladı

Terörün tamamıyla yok edilmesi için mücadelenin verildiği Pençe-Kilit bölgesinden bugün yürekleri yakan bir haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamaya göre, operasyonun gerçekleştirildiği alanda teröristler tarafından gerçekleştirilen taciz atışının ardından Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek şehit düştü.

"Asil milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz"

Bakanlıktan tarafından yapılan açıklamada, "10 Ağustos 2022 günü Pençe-Kilit operasyonunun düzenlendiği bölgede, teröristler tarafından gerçekleştirilen taciz atışının ardından, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mahsun Şimşek şehit düşmüştür. Bizleri büyük bir üzüntü ve derin bir acı yaşatan bu hadise de yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, üzüntülü ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil halkımızı sabır ve baş sağlığı diliyoruz." denildi.

Yorumlar (0)