Meteoroloji bölge bölge uyardı! Sağanak yağış geliyor...

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün, yurdun iç ve kuzey kesimleri parçalı, zaman zaman çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatleri civarında ise Sakarya, Kocaeli Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya çevreleri ile Ankara'nın güneyi ve Antalya'nın kuzeybatısında sağanak yağışlı olacağı, diğer bölgelerin ise az bulutlu geçeceği aktarıldı.

YAŞAM 12.10.2022, 09:24 13.10.2022, 08:28
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Sağanak yağış geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, ülke genelinde hava sıcaklığı, mevsim normalleri civarında seyredecek.

Kuzey ve iç kesimlerinde parçalı bulutlu

Ülkenin iç ve kuzey kesimleri parçalı, zaman zaman çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatleri civarında ise Sakarya, Kocaeli Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya çevreleri ile Ankara'nın güneyi ve Antalya'nın kuzeybatısında sağanak yağışlı olacağı, diğer bölgelerin ise az bulutlu geçeceği aktarıldı. Sabah saatlerinde Doğu ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Bartın, Zonguldak ve Sakarya çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.  

Rüzgar, genellikle kuzeyden hafif, yer yer orta kuvvette esecek. Bazı illerdeki hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde: 

Ankara: Az bulutlu, yer yer il geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney bölgeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 22 derece,

İstanbul: Parçalı bulutlu, 21 derece, 

İzmir: Az ve parçalı bulutlu, 25 derece, 

Adana: Az ve parçalı bulutlu, 31 derece,

Antalya: Az bulutlu, yer yer parçalı ve iç kesimleri zaman zaman çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Korkuteli ve Elmalı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 29 derece, 

Samsun: Parçalı, zaman zaman çok bulutlu, 20 derece,

Trabzon: Parçalı, zaman zaman çok bulutlu, 19 derece,

Erzurum: Az ve parçalı bulutlu, 18 derece,

Diyarbakır: Az bulutlu, 30 derece,

Yorumlar (0)