Lüks otel yoksa çadır var! Hem de cennette...

Muğla'nın Akyaka Mahallesi'nde kamp yapan kişiler, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri altında çadırlarını kurarak tatil yapıyor.

YAŞAM 20.06.2020, 12:27 20.06.2020, 12:33
Lüks otel yoksa çadır var! Hem de cennette...

Muğla'nın Akyaka Mahallesi, çadır kampları ile yine turistler tarafından tercih edilen bir yer haline geldi. Turistler, günlüğü 70-130 TL arasında değişiklik gösteren ücretlerle kurdukları çadır veya karavanlarda tatillerini yapıyor. 

Kampta kalan tatilciler, öncelikle sabah saatlerinde Gökova Körfezi'nin serin sularına kendilerini bırakıyorlar.

Denize girdikten sonra oksijeni içlerine çeken tatilciler, kahvaltılarını yapıyorlar.

Söz konusu kamp alanında 600 dönümlük arazide 300 tane çadır yerleştirilebiliyor. 

Görevliler, tatilcilerin huzurlu ve sakin vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla giriş-çıkışları kayıt altında tutuyor. 

Öte yandan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında çadırlar arasında en az 2 metre sosyal mesafe bırakılıyor. 

"Cenneti andırıyor"

İlk defa Akyaka'ya geldiğini söyleyen bir vatandaş, burada daha önce tatil yapan arkadaşlarının tavsiyesi ve internetten yaptığı incelemeler sonucu buraya tatile geldiğini, Akyaka'nın gerçekten de cenneti andıran bir yer olduğunu söyledi. 

"Korona nedeniyle fazla kişi yok"

Başka bir vatandaş da Akyaka'nın güzel bir yer olduğunu ancak yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle şu anda fazla kişinin bulunmadığını ifade etti.

Akrabalarımızın çağırması üzerine buraya geldiğini söyleyen vatandaş, sahilin mükemmel olduğunu ve imkânı olan kişilerin buraya gelerek bolca oksijeni içlerine çekebileceklerini belirtti.

Söz konusu vatandaş, kamp yerinde sezonluk tatilciler adına gerçekleştirilen düzenlemeleri sevdiğini de ekledi.

Yorumlar (0)