Koronavirüsü yenen kadın, gözyaşları içinde eşine sarıldı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördükten sonra iyileşen Gönül Atay (50), eşine gözyaşları içinde sarılarak, "Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın, hemşirelerimizin, çalışanlarımızın yardımı ile sağlığımıza kavuştuk. Herkes evde kalsın." açıklamasında bulundu. 

YAŞAM 15.04.2020, 16:50
Koronavirüsü yenen kadın, gözyaşları içinde eşine sarıldı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 22 gün önce rahatsızlanan Gönül Atay (50) ile 7 gün önce rahatsızlanan Ferda Sezgin'e (32) uygulanan koronavirüs testleri pozitif çıktı. Özel hastanede tedavi altına alınan Gönül Atay ile Ferda Sezgin, iyileşerek taburcu edildi.

Kendisini bekleyen eşi Hamit Atay’a gözyaşları içinde sarılan Gönül Atay'a doktorlar tarafından sosyal mesafe kuralına uyması 14 gün evinde karantina altında kalması için uyarıda bulunuldu. 

"Herkes evde kalsın"

Gönül Atay, zorlu bir sürecin ardından iyileştiğini belirterek, "Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın hemşirelerimizin çalışanlarımızın yardımı ile sağlığımıza kavuştuk. Herkes evde kalsın." ifadelerini kullandı. 

"Doktorlar ve hemşireler çok yardımcı oldular"

Ferda Sezgin de "Doktorlarıma ve hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte çok yardımcı oldular." dedi. 

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Sarıyya Mammadova, hastalarının iyileşmeleri dolayısıyla çok mutlu olduğunu, tüm hastaları iyileştirmek için mücadeleyi sürdürdüklerini belirtti.

Yorumlar (0)