Korkunç cinayette sır perdesi aralandı: Bıçakladı, varile koyup yaktı

Bahçelievler, İstanbul'da bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın söndürüldüğünde, iş yerinin içinde elleri arkadan bağlanmış bir ceset bulundu. Cesedin sahibinin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar olduğu tespit edildi.

YAŞAM 28.03.2024, 11:00 29.03.2024, 09:22 Buse Önder
Korkunç cinayette sır perdesi aralandı: Bıçakladı, varile koyup yaktı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde korkunç bir cinayet işlendi. Kocasinan Merkez Mahallesi'nde bulunan bir hurda deposu olarak kullanılan iş yerinde dün sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ancak yapılan incelemelerde, yangının ardından içeride elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait ceset bulundu. Cesedin baş ve el kısımlarında kesikler tespit edilirken, ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son görüştüğü kişi gözaltında

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri hemen çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirlendi. Bayraktar'ın önce bıçaklandığı ve daha sonra ellerinin bağlandıktan sonra iş yerinin ateşe verildiği tespit edildi.

Polis ekipleri, cinayetle ilgili son olarak görüştüğü belirlenen 22 yaşındaki B.D'yi gözaltına aldı. B.D'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

Varile koyarak yaktılar

Şüpheli B.D. ifadesinde, annesi ve kardeşinin iş yerinde çalıştığını belirtti. Bayraktar'ın annesine sarkıntılık yaptığını iddia eden B.D., aralarında yaşanan tartışmanın ardından Bayraktar'ı bıçakladığını ve cesedi varile koyarak yaktığını itiraf etti.

Yorumlar (0)