Komşularına cehennemi yaşatan huysuz şahsın evinde yangın çıktı

Tuzla’da özel bir siteye ait binada oturan şahıs uzun süredir komşularıyla kavgalıydı. Sık sık anlaşmazlık çıkartan şahsın evinde bu sabah saatlerinde yangın çıktı. Apartman sakinleri dumandan büyük oranda etkilendi. İtfaiye görevlilerinin sakinleri tahliye ettiği olayda huysuz komşunun evi kullanılamaz hale geldi.

YAŞAM 07.04.2022, 15:38 08.04.2022, 10:18
Komşularına cehennemi yaşatan huysuz şahsın evinde yangın çıktı

Bu sabah 04.00 sularında Tuzla’da özel bir sitede yaşanan olayda bir dairede nedeni henüz bilinmeyen şekilde yangın çıktı. Evde oturan kişi değil site sakinleri yangını fark etti. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Tam o sırada evi yanan kişi, kendisini canhıraş dışarı atarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, yangını bir süre sonra kontrol altına aldı. Ancak apartman çoktan dumana teslim olmuştu. Giriş katta başlayan yangın sebebiyle binanın içi kısa sürede duman altında kaldı. 2’si çocuk 5 kişi dumandan büyük oranda etkilendi. Vatandaşların ilk müdahaleleri ise olay yerinde yapıldı. 



Şahıs iki hafta önce şikayet edilmişti yine tartışma çıkarttı

Evinde yangın çıkan D.Ç. isimli kişinin daha iki hafta önce komşularıyla sözlü ve fiziki tartışma yaşadığı, apartman sakinlerine sık sık rahatsızlık verdiği öğrenildi. Komşularını gürültü yaparak rahatsız ettiği öğrenilen kişinin apartmandaki çocukları sopayla kovaladığı aktarıldı. D.Ç.’nin yaptıklarından rahatsız duyan komşuları polise haber vermişti. D.Ç. ise polislerin gidişinin ardından hırsını güvenlik kameralarından almıştı. Şahıs, eline geçirdiği çekiçle kameraları parçalamıştı. Yine aynı kişi, yangını çeken basın mensuplarına tepki gösterdi ve bölgeye gelen polis ekipleriyle tartıştı. Şahıs, karakola götürüldü.

Yorumlar (0)