18 yaşındaki kadın boğazı kesilerek katledildi

Şanlıurfa’da Suriye uyruklu genç kadın, evinde boğazı kesilmiş vaziyette bulundu.

YAŞAM 07.04.2022, 18:15
18 yaşındaki kadın boğazı kesilerek katledildi

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesindeki Sırrın Mahallesi 632'inci Sokak üzerinde yer alan iki katlı bir binanın üst katında yaşandı. İddia göre, eşi bir araç tamir servisinde görev yapan 18 yaşındaki Yasemin el Casım'a ulaşamayan akrabaları, adrese gelip kapıyı çaldı. Kapıyı hiç kimse açmayınca, 13 yaşındaki kardeşi merdivenle pencereden balkona çıktı ve oradan da eve giriş yaptı. Eve giren çocuk, iddiaya göre, talihsiz kadını kanlar içinde yerde yattığını gördü ve kapıyı açıp dışarıda bekleyen yakınlarına haber verdi.

Elleri arkadan bağlanmış...

Genç kadını gören akrabaları sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay mahalline giden sağlık personelleri, Casım'ın yaşamını yitirdiğini tespit ederken, emniyet güçleri ise evin girişine şerit çekti. Gerçekleştirilen ilk incelemede, elleri arkadan bağlı vaziyette olan genç kadının boğazının kesilerek katledildiği tespit edildi.

Casım'ın cesedi olay mahallindeki ilk incelemenin akabinde otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)