"Kocan öldü" dedi, "İyi olmuş" cevabı aldı!

Eşinin öldüğünü haber veren komşuya, "İyi olmuş. Yaptıklarının cezasını çekiyor" dedi.

YAŞAM 02.02.2020, 15:36
"Kocan öldü" dedi, "İyi olmuş" cevabı aldı!

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde 6 metrekarelik barakada tek başına yatalak ve bakıma muhtaç hâlde yaşayan 82 yaşındaki Remzi Polat dün gece hayatını kaybetti. Karşılıksız olarak, sadece insaniyet namına bakımını yapan ve ihtiyaçlarını karşılayan komşusu Erdem Belen, yaşlı adamın karısını arayarak "kocasının öldüğünü" söylemesi üzerinde eşinden “İyi olmuş. Yaptıklarının cezasını çekiyor. Sabah sabah piyangodan mı çıktın sen?” cevabını alınca şok oldu.

82 yaşındaki Remzi Polat, eski eşi ve oğlu öldükten sonra Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden 20 sene önce Manavgat’a geldi ve bir süre baharatçılık yaptıktan sonra işleri bozulunca işçi olarak çeşitli yerlerde çalıştı. 82 yaşındaki Remzi Polat, dün gece 6 metrekarelik bir barakada verdiği yaşam mücadelesini yitirdi. Yaşlı adamın bakımını karşılıksız ve gönüllü olarak yapan komşusu Erdem Belen, “Dün gece kendisine süt ve meyve suyu içirdik. Bugün sabah babamı aradım, Remzi amcaya bak dedim. Saat 09.00 sıralarında babam bakmaya geldiğinde ölmüş. Beni arayınca ben de buraya geldim” diye konuştu.

Yaşlı adamın 5 kız kardeşi, Erdem Belen'e başsağlığı diledi!

82 yaşındaki Remzi Polat’ın uzun süredir Manavgat’ta yaşadığını, 1 yıldır 6 metrekarelik barakada kaldığını söyleyen Erdem Belen, Remzi Polat'ı haftada 2-3 defa hastanenin acil servisine götürdüğünü söyleyerek, "5 tane kız kardeşi var. Her zaman aradık fakat kimse ilgilenmiyor. Bugün de öldüğünü haber verdik. Bana ‘Başın sağ olsun’ dediler" şeklinde konuştu.

Karısından "piyangodan mı çıktın sen" yanıtı!

Vefalı komşu Remzi Belen, gazetecilerin yanında yabancı uyruklu eşi M. Polat’ı arayarak Remzi Polat’ın öldüğünü söyledi.

Kocası Remzi Polat'ın öldüğünü öğrenen eşi M. Polat da şaşırarak, “Ben onu hastanede biliyordum. Allah Allah. İyi olmuş. O kendi yaptıklarının cezasını çekiyor. Bana çektirdi. Emekli parasını ister alır yerim, istersem bir yere bağışlarım. Sabah sabah piyangodan mı çıktın sen” diyerek telefonu Remzi Belen'in yüzüne kapattı.

Yaşlı adamın ölümünün bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve 156 Jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Remzi Polat’ın öldüğü belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi amlubansa konularak morga götürüldü.

Yorumlar (0)