Kocaeli'de caddede yürüyen vatandaşlar kurşun yağmuruna tutuldu

Kocaeli’ne bağlı Körfez ilçesinde alışveriş yapmak için caddede yürüyen iki yurttaş, kavga eden kişilerin silahlarından çıkan kurşunların hedefi oldu.

YAŞAM 18.04.2021, 19:15 19.04.2021, 12:15
Kocaeli'de caddede yürüyen vatandaşlar kurşun yağmuruna tutuldu

Korkunç olay, Körfez ilçesine bağlı Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, söz konusu cadde üzerinde kimliği belirsiz iki şahıs arasında kavga meydana geldi. Kavga esnasında şahıslar tabanca ile birbirlerine ateş etmeye başladı. Bu esnada caddede alışveriş yapmak için yürüyen Ekrem Gelturan (48) ve Mehmet Ali Yıldırım (48), kavga eden kişilerin tabancalarından çıkan kurşunların isabet etmesi sonucunda yaralandı. Olayı gören yurttaşlar, durumu ivedilikle ekiplere iletti. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. 

Olay bölgesinden kaçan şüpheli şahıslardan biri yakalandı

Kısa bir süre içerisinde olay mahalline gelen sağlık personelleri, çenesinden yaralanan Gelturan ve kalçasından yaralanan Yıldırım'ı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ve emniyet güçleri ise olayın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Ekipler tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda, sokak ortasında birbirine ateş ederek yolda yürüyen yurttaşları yaralayan şahıslardan biri, yakalanarak polis merkezine götürüldü. Kavgaya karışan diğer kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. 











Yorumlar (0)