Kırıkkale'de katliam gibi kaza

Kırıkkale’ye bağlı Çelebi ilçesinde iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 09.09.2021, 22:20 11.09.2021, 17:07
Kırıkkale'de katliam gibi kaza

Korkunç kaza, akşam saatlerinde Kırıkkale-Kırşehir kara yolu üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, Çelebi ilçe yolundan çıkan Onur Erkan’ın idaresindeki '71 ACD 198' plakalı araba, Ankara yönüne doğru seyreden Murat Bostancı yönetimindeki '40 EH 237' plakalı araba ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki araç da hurdaya döndü. İhbarda bulunulması üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada 4 kişi olay mahallinde, 2 kişi ise hastanede can verdi.

"3 kişi arabadan fırladı"

Kazanın ardından derhal ambulansı aradığını dile getiren Mehmet Ali Şanlı (25), “Hemen arabayı durdurup sağa çektim. Kontağı kapattım. Derhal kaza yerine geldim ve ambulansı aradım. Kısa bir süre sonra ilk ambulans geldi. Kontrol ettiklerinde zaten çoğu ölmüştü. Bir araçtan fırlayan 3 kişi vardı. Bir kişinin kolu kopmuştu, yolun ortasında duruyordu." sözlerini sarf etti.

























Yorumlar (0)