Kavgayı ayırmaya gelenler neye uğradığını şaşırdı!

İstanbul Arnavutköy’de iki şahıs arasında meydana gelen ve yumruk yumruğa başlayan kavganın son bölümü herkesi şaşırttı. Bölgede bulunan bir vatandaşın cep telefonu objektifine yansıyan tuhaf olayda, kişiler önce yumruk yumruğa birbirine girdi; ardından hiçbir şey olmamışçasına sarılıp yollarına devam etti. Kavgayı ayırmaya gelen mahalle halkı ise neye uğradığını şaşırdı.

YAŞAM 03.01.2021, 18:12 04.01.2021, 12:16
Kavgayı ayırmaya gelenler neye uğradığını şaşırdı!

İstanbul'a bağlı Arnavutköy ilçesinde, iki şahıs ilk önce yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. Sonrasında ise adeta hiçbir şey olmamış gibi birbirlerine sarılarak yollarına devam ettiler.

Arnavutköy Anadolu Mahallesi'ndeki bir kişinin cep telefonu objektifi tarafından kaydedilen görüntülerde, aktarılan bilgilere göre, iki şahıs kendi aralarındaki alacak verecek problemi sebebi ile tartışmaya başladı. Söz konusu kişiler, tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte yumruk yumruğa girerek birbirlerine vurmaya başladılar.

Sokak ortasında bir süre kavga etmeyi sürdüren şahısları, olay yerinde bulunan vatandaşlar ayırmak için çaba sarf etti. Fakat kavga etmekte olan kişiler daha sonra hiçbir şey olmamış gibi birbirlerine sarılarak olay yerinden ayrıldılar. 

Meydana gelen bu tuhaf durum karşısında kavgayı ayırmak için gelen mahalle halkı neye uğradığını şaşırdı. 

İki arkadaşın sokak ortasındaki kavgası, güzel bir sonla bitti.

Yorumlar (0)