Kardeş feryadı yürek yaktı!

Adana'da boğulan gencin cesedine sarılan kardeşlerin feryatı yürek yaktı.

YAŞAM 08.06.2020, 11:23
Kardeş feryadı yürek yaktı!

Adana'da 19 yaşındaki Alperen Karataş isimli genç, arkadaşlarıyla pikniğe gittiği Seyhan Baraj Gölüne serinlemek için girince boğularak hayatını kaybetti. Alperen Karataş'ın ölüm haberini alıp koşan kardeşlerden Hüseyin Karataş, ağabeyi Alperen Karataş'ın cesedine sarılarak, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek feryat etti.

Acı olay, Adana'nın Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'nde yaşandı. 19 yaşındaki Alperen Karataş arkadaşlarıyla piknik yapmak için Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. Sıcak havadan bunalan Alperen Karataş, Seyhan Baraj Gölünün serin sularına kendini attı ancak bir süre sonra arkadaşları Alperen Karataş'ın çırpınmaya başladığını gördü. ayağına kramp girdiği değerlendirilen Alperen Karataş bir süre sonra gözden kayboldu. Alperen Karataş'ı kurtarmak isteyen ancak başaramayan arkadaşları ise kıyıya çıkarak 155 Polis'i aradı ve yardım istedi.

Bölgeye polis ekipleriyle birlikte 112 Acil Sağlık ekibi ve polis dalgıç ekibi sevk edildi. Dalgıç polisler kısa süre sonra Alperen Karataş'ın cansız bedenine ulaştı. Olayı duyan Alperen Karataş'ın ağabeyi Mehmet Karataş ve Hüseyin Karataş, kardeşlerinin cansız bedenini görünce sinir krizine girdi.

Küçük kardeş Hüseyin Karataş, Alperen Karataş'ın cansız bedenine sarılarak, "Ben şimdi sensiz ne yapacağım, sana gitme dedim. Senin kalbini kırıp buraya gönderdim" diyerek feryat etti. Kardeşinin cesedine sarılıp ağlayan ağabey Mehmet Karataş ise, "Aklıma gelen başımıza geldi. Kardeşim ben sensiz yapamam" diyerek dakikalarca kardeşinin başında ağladı.

Alperen Karataş'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)