Karantinada odalarında kaldığı öğrencilere 400 Euro bıraktı!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yurt dışından gelerek Kütahya'da bulunan bir öğrenci yurdunda karantinada tutulan vatandaş, odalarında kaldığı öğrenciler için 400 Euro bıraktı. 

YAŞAM 18.07.2020, 15:40
Karantinada odalarında kaldığı öğrencilere 400 Euro bıraktı!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele tedbirleri dâhilinde yurt dışından gelen vatandaşlar, 14 günlük karantina sürecini öğrenci yurtlarında geçiriyorlardı. 

Söz konusu vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yurt dışından tahliye edilerek, ülkemizin farklı illerinde bulunan öğrenci yurtlarına yerleştiriliyorlardı. 

Kütahya'da bulunan bir öğrenci yurdunda ilginç bir olay yaşandı. 

KYK'ya (Kredi Yurtlar Kurumu) bağlı Yesevi Öğrenci Yurdu'nda karantinada tutulan bir vatandaş, odalarında kaldığı öğrenciler için güzel bir harekette bulundu. 

Vatandaşın Kur'an-ı Kerim'in arasına 400 Euro yerleştirdiği görüldü. Söz konusu durum, öncelikle temizlik görevlisi Gülcan Kaymak tarafından fark edildi. 

"Aranızda paylaşın"

400 Euro'nun yanına not iliştirdiği de anlaşılan vatandaş, odada 14 gün boyunca misafir olduğunu ve bıraktığı paranın 4 öğrenci tarafından paylaşılmasını istediğini yazdı. 

Söz konusu vatandaş, öğrencilerin bu parayı almalarını ve haklarını da helal etmelerini istediğini kaydetti. 

Yorumlar (0)