İzmir'de korkunç kaza

İzmir’e bağlı Bergama ilçesinde, hafif ticari araç ile süt kamyonunun çarpışması neticesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 12.04.2021, 23:07 13.04.2021, 13:03
İzmir'de korkunç kaza

Aktarılan bilgiye göre, feci kaza, Bergama ilçesine bağlı Bölcek Kavşağı’nda yaşandı. Murat T. hakimiyetindeki '45 DM 958' plakalı süt kamyonu, Göçbeyli-Bergama kara yolunda seyir halinde ilerliyordu. İddialara göre, bu esnada, Uğur B. hakimiyetindeki '35 ARV 46' plakalı hafif ticari araç aniden ana yola çıktı ve kavşakta kamyonla çarpıştı.

3 kişi hayatını kaybetti

Korkunç kazada, hafif ticari araçta bulunan Nurkadın Gümüşsu (52), bir süre evvel boşandığı eşi Yıldıray Demirdöven (47) ve Safiye Derge (46) feci şekilde can verdi. Hafif ticari aracın sürücüsü Uğur B. ile yanında yolcu olarak bulunan Abuzer Yakala, Sema Derge ve Yılmaz Kızılboğa ise yaralandı.

Olay mahallinde can pazarı

Oluşan kazada adeta bir can pazarı yaşandı. Çarpışmanın etkisi ile hafif ticari araç takla attı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay mahalline gelen sağlık personelleri, hafif ticari araçta bulunan 3 şahsın yaşamını yitirdiğini, sürücü dahil 4 şahsın ağır şekilde yaralandığını belirledi. Kamyonun sürücüsü ise herhangi bir yara almadı. Araçtan çıkarılan yaralı şahıslar, olay mahallindeki ambulanslarla çevredeki hastanelere yönlendirildi.

Korkunç kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü Murat T., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.





Yorumlar (0)